QMS CERT Certificare ISO
QMS Cert certificare ISO
 
 
 
 
Servicii de certificare SM
certificare ISO 9001 ISO 9001
certificare ISO 14001 ISO 14001
certificare ISO 22000 ISO 22000
certificare FSSC 22000 FSSC 22000
certificare IFS IFS
certificare BRC BRC
certificare HALAL HALAL
certificare ISO 27001 ISO 27001
certificare ISO 45001 ISO 45001
marcaj CE MARCAJ CE
GDP 2015 GDP 2015
Audit SMETA AUDIT SMETA
 
 
 
 

FSSC 22000

Romana English Facebook
 
QMSCERT este calificat pentru a asista prelucrarea produselor alimentare, depozitarea alimentelor şi transportul, precum şi societăţile de servicii care beneficiaza de certificare. Auditorii noştri sunt calificaţi pentru a efectua audituri la companii de produse alimentare.

Schema FSSC 22000 specifică cerinţelor pentru un sistem de management al sigurantei alimentare,  implică următoarele elemente:

1. Cerinţele ISO 22000 şi PAS 220;
2. Comunicare interactivă;
3. Sistemul de management;
4. Programe prealabile;
5. Principiile HACCP;
6. Procesul de verificare.

Siguranţa alimentară este legată de prezenţa pericolelor de toxiinfecţie alimentară din momentul consumului. Întrucât riscurile siguranţei alimentare pot să apară în orice etapă a lanţului alimentar este esenţial ca un control adecvat aiba loc. Auditurile de infrastructura au devenit o parte esentiala din auditul produselor alimentare. Prin urmare, un efort combinat al tuturor părţilor, în lanţul alimentar este necesar. Comunicarea de-a lungul lanţului alimentar este esenţiala pentru a asigura că toate riscurile de siguranţă alimentară sunt identificate şi controlate în mod corespunzător. Aceasta implică comunicarea între organizaţii pe tot parcursul lanţului alimentar. Comunicarea cu clientii si constientizarea despre pericolele identificate impreuna cu măsurile de control vor ajuta la clarificarea cerinţelor clientului şi furnizorului.

Recunoaşterea rolului organizaţiei şi poziţia în cadrul lanţului alimentar este esenţială pentru a asigura o comunicare eficientă si interactivă de-a lungul întregului lanţ, în scopul de a livra produse alimentare sigure pentru consumatorul final. Cele mai eficiente sisteme de siguranţă alimentară sunt stabilite, gestionate şi actualizate în cadrul unui sistem de management structurat şi încorporat în activităţile de gestionare generale ale organizaţiei. Acest lucru ofera beneficii maxime pentru organizarea părţilor interesate. QMSCERT a devenit un organism de certificare licenţiat de Fundaţia pentru Siguranţa Alimentară.Suntem eligibili pentru a elibera certificate FSSC 22000, ca parte a procesului de acreditare  prescris de către Fundaţia pentru Siguranţa Alimentară.
 
©2019 QMSCERT CERTIFICARE SRL Onesti, jud. Bacau - certificare ISO. Toate drepturile rezervate.
Web design Bacau & optimizare site - SANNET®.