QMS CERT Certificare ISO
QMS Cert certificare ISO
 
 
 
 
Servicii de certificare SM
certificare ISO 9001 ISO 9001
certificare ISO 14001 ISO 14001
certificare ISO 22000 ISO 22000
certificare FSSC 22000 FSSC 22000
certificare IFS IFS
certificare BRC BRC
certificare HALAL HALAL
certificare ISO 27001 ISO 27001
certificare ISO 45001 ISO 45001
marcaj CE MARCAJ CE
GDP 2015 GDP 2015
Audit SMETA AUDIT SMETA
 
 
 
 

HALAL

Romana English Facebook
 
Qmscert Certificare SRL este reprezentant exclusiv pentru Romania si Republica Moldova al Organismului de certificare HQC din Olanda - HALAL QUALITY CONTROL / HALAL certification body.

HQC este reprezentantul oficial al Europei al Consiliului Halal Alimentar Mondial (WFHC) cu sediul în Indonezia, în timp ce este recunoscut oficial ca organism de certificare de către toate autoritățile religioase și publice Islamice din întreaga lume.

HQC deține toate recunoașterile și acreditările de la toate autoritățile Islamice, guverne și organizații.

Certificatele HQC oferă recunoaștere și validitate la nivel mondial, astfel încât clienții noștri să poată să își comercializeze produsele cu un singur certificat în întreaga lume fără restricții și fără costuri suplimentare de certificare.

Clienții noștri sunt capabili să exporte pe piețe precum Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Malaezia, Singapore, Kuweit, Bahrain, Africa de Sud, Thailanda, Nigeria, Egipt, Coreea de Sud, Japonia, dar și pe piața europeană în continuă creștere.

Un sistem de Asigurare Halal (HAS) se bazează pe principiile HACCP. Se acordă o atenție deosebită procesului de furnizare (în special originea tuturor materialelor prime, secundare și auxiliare), procesului de igienă și procesului de trasabilitate.

Un sistem de management Halal poate fi ușor integrat în toate sistemele internaționale de management ale siguranței alimentelor (ISO 22000, IFS, BRC, FSSC 22000 etc.), permițând companiilor să-și certifice în mod paralel produsele ca Halal într-un mod simplu și costuri reduse.

(*) Punctele critice halal diferă de punctele critice de siguranță alimentară dintr-un studiu clasic HACCP prin faptul că nu există limite critice, adică un produs este Halal sau nonHalal.

(**) Certificatele halal trebuie să provină de la organismele de certificare Halal acreditate aprobate pentru țările țintă.

HQC oferă clienților săi întregul suport tehnic adecvat pentru dezvoltarea unui sistem de asigurare Halal acceptabil prin intermediul "Furnizorilor de servicii de țară certificați HQC". Furnizorii noștri din țara noastră vă vor ghida în limba maternă pas cu pas, nu numai în timpul, ci și după procesul de audit, astfel încât să beneficiați căt mai mult de certificarea Halal ale HQC.

Puteți solicita astăzi asistență tehnică pentru implementarea Sistemului de Asigurarea Halal prin trimiterea unui e-mail la adresa info@halal-romania.ro

www.halal-romania.ro
 
©2019 QMSCERT CERTIFICARE SRL Onesti, jud. Bacau - certificare ISO. Toate drepturile rezervate.
Web design Bacau & optimizare site - SANNET®.