QMS CERT Certificare ISO
QMS Cert certificare ISO
 
 
 
 
Servicii de certificare SM
certificare ISO 9001 ISO 9001
certificare ISO 14001 ISO 14001
certificare ISO 22000 ISO 22000
certificare FSSC 22000 FSSC 22000
certificare IFS IFS
certificare BRC BRC
certificare HALAL HALAL
certificare ISO 27001 ISO 27001
certificare ISO 45001 ISO 45001
marcaj CE MARCAJ CE
GDP 2015 GDP 2015
Audit SMETA AUDIT SMETA
 
 
 
 

ISO 9001

Romana English Facebook
 
Sistemul de Management al Calităţii (SMC) este aplicabil tuturor organizaţiilor, indiferent de tipul, mărimea şi produsul / serviciul oferit, şi poate fi utilizat de părţi interne şi externe, inclusiv organismele de certificare / furnizori, pentru a evalua capacitatea organizaţiei de a satisface clientul, reglementarile şi cerinţele proprii organizaţiei. Aplicarea unui sistem de calitate subliniază importanţa în:

1. Inţelegerea şi îndeplinirea cerinţelor
2. Obţinerea rezultatelor proceselor şi eficienta acestora
3. Continua îmbunătăţire a proceselor bazata pe monitorizarea/ măsurarea obiectivelor
4. Trebuie luate în considerare procesele în termeni de valoare adăugată.

Certificarea ISO 9001 în industria de servicii

QMSCERT este singurul calificat pentru a asista companii pe baza de servicii pentru realizarea certificarii. Depozitele, transportatorii de mărfuri, companiile de transport, firme de asigurari, firmele de sisteme scolare, de inginerie si de consultantă, precum si alte întreprinderi de servicii  cauta certificarea pentru marketing, pozitionarea competitivă, eficienta internă, si recunoasterea clientului. Noi nu tratăm companiile de servicii ca o entitate de fabricatie. Ne uităm la serviciile pe care le oferă si modul în care le dă. Numai cu o experientă orientata pe servicii auditorul întelege cum să interpreteze standardul ISO 9001 pentru industria de servicii.

Certificarea ISO 9001 în industria prelucrătoare

Auditorii QMSCERT au un istoric lung si excelent în industria prelucrătoare. Lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a adapta procesul de certificare pentru nevoile dumneavoastra particulare. Auditorul va avea cunostinte vaste despre industria dvs. si practicile sale standard si nu trebuie să fie preocupat de punerea în aplicare a procedurilor inutile sau instructiuni de lucru ce nu sunt cerute de standard. Auditorii vor fi concentrati pe procesul de control, în conformitate cu standardul ISO 9001.
 
©2019 QMSCERT CERTIFICARE SRL Onesti, jud. Bacau - certificare ISO. Toate drepturile rezervate.
Web design Bacau & optimizare site - SANNET®.