QMS CERT Certificare ISO
QMS Cert certificare ISO
 
 
 
 
Servicii de certificare SM
certificare ISO 9001 ISO 9001
certificare ISO 14001 ISO 14001
certificare ISO 22000 ISO 22000
certificare FSSC 22000 FSSC 22000
certificare IFS IFS
certificare BRC BRC
certificare HALAL HALAL
certificare ISO 27001 ISO 27001
certificare ISO 45001 ISO 45001
marcaj CE MARCAJ CE
GDP 2015 GDP 2015
Audit SMETA AUDIT SMETA
 
 
 
 

Marcaj CE

Romana English Facebook
 
QMSCERT este acreditat să efectueze inspecţii şi audituri în conformitate cu EC 95/16 pentru lifturi si sisteme de asigurare a calităţii pentru proiectarea, producerea şi instalarea ascensoarelor. QMSCERT este acreditat să efectueze inspecţii şi audituri în conformitate cu EC 2006/42 pentru cazane de apă fierbinte şi a sistemelor de asigurare a calităţii pentru proiectarea, producerea cazanelor de apă caldă. QMSCERT va ajuta clienţii să achiziţioneze certificarea produselor CE , în colaborare cu organismele de certificare acreditate şi / sau notificate din Grecia sau în străinătate.

Marcajul CE este un marcaj european obligatoriu pentru anumite grupe de produse pentru a indica conformitatea cu cerinţele esenţiale de sănătate şi siguranţă prevăzute în directivele europene. Literele "CE" sunt o abreviere de la conformitate europeana. Marcajul CE trebuie să fie aplicat pe un produs în cazul în care intră în domeniul de aplicare al aprox. 20 aşa-numita "noua abordare" a directivelor. Fără marcajul CE, şi fără a respecta prevederile directivelor, produsul nu poate fi introdus pe piaţă sau pus în funcţiune în cincisprezece state membre ale Uniunii Europene şi Norvegia, Islanda şi Liechtenstein. Cu toate acestea, dacă produsul îndeplineşte prevederile Directivelor Europene în vigoare, precum şi marcajul CE , aceste ţări nu pot interzice, restricţiona sau împiedica introducerea pe piaţă sau punerea în funcţiune a produsului. Astfel, marcajul CE poate fi considerat ca paşaportul comerţului cu produse pentru Europa.

Marcajul CE nu este o marca a calitatii. În primul rând, se referă la siguranţa mai degrabă decât la calitatea unui produs. În al doilea rând, cele mai multe marcaje de calitate sunt opuse voluntar marcajului CE, care este obligatoriu pentru produsele pe care le aplică. CE indică conformitatea cu cerinţele obligatorii de siguranţă europene. Conformitatea europeana este certificată în conformitate cu procedurile clare şi uşor de înţeles, aşa-numitele "procedurile de evaluare a conformităţii". QMSCERT este în prezent în curs de evaluare pentru un număr de acreditari de mărci CE de ESYD.

QMSCERT colaborează cu organismul de certificare a produselor de construcţie de top, Instituto Giordano SPA, pentru inspecţia, testarea şi certificarea produselor pentru construcţii sub Directiva Europeana 305/2011/EC.
 
©2019 QMSCERT CERTIFICARE SRL Onesti, jud. Bacau - certificare ISO. Toate drepturile rezervate.
Web design Bacau & optimizare site - SANNET®.